Mail:info@tayinciler.com

2021-2022 Yılı GYUD Kesinleşmiş Sözlü/Başarı/Asıl-Yedek Sınav Sonuçları

2021-2022 Yılı GYUD Kesinleşmiş Sözlü/Başarı/Asıl-Yedek Sınav Sonuçları

2021-2022 Yılı GYUD Kesinleşmiş Sözlü/Başarı/Asıl-Yedek Sınav Sonuçları

Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatı için ilan edilen unvanlara başvuruda bulunarak 14-25 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılan sözlü sınavına katılmaya hakkazanan adaylar, Kesinleşmiş Sözlü Sınav Sonuç bilgisi ile başarı durumu/asıl-yedek durumu bilgisine e-içişleri sistemi üzerinden Standart Ana Sayfanın sol tarafında menüler bölümünde yer alan “GYUD Sınav Başvuru” sekmesinin alt sekmesindeki “Aday Gyud Sınav Bilgileri” linkinden ulaşabileceklerdir.

e-içişleri kullanıcı hesabı olmayan adaylar da birim sorumluları ile iletişime geçerek sınav sürecini takip edebileceklerdir. Sınav sonuçları ile ilgili ayrıca adaylara herhangi bir bildirim yapılmayacaktır.

 AÇIKLAMALAR:

1. 2021-2022 yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Giriş(Sözlü)  Sınavını ASIL” olarak kazanan adaylar Unvanlı Kadroların Dağılımını Gösteren Listelerde yer alan unvanlara ilişkin boş kadroların bulunduğu yerlere göre, görev yeri tercih sıralamalarını yaparak doldurdukları Tercih Formlarını, en geç 14 Nisan 2022 tarihine kadar mesai saatleri içerisinde ilgili Evrak Şubelerine elden teslim etmeleri veya faks yoluyla göndermeleri gerekmektedir.

2. Tek tercih yapılabileceği gibi birden fazla tercihte de bulunulabilir.

3. Tercihte bulunmayan veya ilan edilerek duyurulan süre içerisinde formunu talep edilen sınav unvanının bulunduğu yere ulaştırmayan ya da tercihte bulunduğu halde başarı puan sıralamasına göre tercihlerine atanamayacak olan adayların, atama görev yerleri ilgili sınav  kurullarınca belirlenecektir. Bu durumdaki adaylar herhangi bir hak talebinde bulunamayacaklardır.

Detaylar için;

https://www.icisleri.gov.tr/2021-2022-yili-gyud-kesinlesmis-sozlubasariasil-yedek-sinav-sonuclari